Pentru blat avem nevoie de:
• 1 banana
• 1 cana alune de pădure
• 1/2 cana de semințe de floarea soarelui crude
• 1/3 cana de stafide
• 3 linguri de cacao neindulcita
• un vârf de sare
• 1/2 lingurița de scorțișoară
• 2 linguri ulei de COCOS
Pentru crema caramel
• 10 curmale fără sâmburi pe care le punem la înmuiat in apa calda
• 2 linguri ulei de COCOS
• vanilie
Cacao pentru decorat .
Punem toate Ingredientele pentru blat intr-un blender si mixam bine pana când devine lipicios.
Dacă nu aveți un inel de tort, modelati aluatul pe un suport de tort cu mâinile si dați la rece.
Ingredientele pentru crema le mixam, iar apoi întindem pe suprafața tortului. Dam din nou la rece si il putem savura.
Uite așa:)
Mai ales ca nu sunt o amatoare de curmale, dar crema aceasta este excelenta.
Simplu de tot, nu?
Tip: Uleiul de cocos il găsiți la orice Plafar
Restul ingredientelor le găsim oriunde.
Este foarte simplu si rapid pentru ca nu necesita coacere.
Multumesc Isabela Cuisine pt.reteta.
Smile, S.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu