01 octombrie, 2014

Crema de fasole boabe

Stiu, poate ca va suna straniu. 

Asa mi s-a părut si mie când am citit asta intr-un meniu dintr-un bistro. Asa ca, de curioasa am încercat! 

Mi-a plăcut atat de mult încât am facut si acasa si am sa tot fac de acum înainte.



Am fiert un bol de fasole boabe crude, de anul acesta. 

Le-am pus in blender alături de o jumătate de ceapa tăiată, 2lg ulei de măsline si putina sare. 


Intr-o tigaie am calit niste bucatele de ciuperci in putin ulei de măsline. 



Pe o felie de pâine prăjită punem pasta-crema  de fasole, felii de ciuperci si presăram boia, piper si sare de mare.

O combinatie delicioasa!

Bruschete cu crema de fasole si ciuperci.


Un mic dejun bogat in proteine.

Smile, S.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu