07 octombrie, 2014

Terci de ovaz cu ciocolata neagră

Un terci de ovaz banal poate fi transformat intr-un mic dejun savuros si satisfăcător!


In ultima vreme, acesta este micul meu dejun preferat.

La jumatate de litru de lapte punem o ceașcă jumate de fulgi de ovaz si un praf de sare

Lasam sa fiarbă in timp ce amestecam ca sa nu se prindă de vas.

Fulgii vor absorbi laptele. 
Este important sa nu punem mai mulți fulgi decât trebuie pentru ca va iesi un terci sec si uscat. 


Dupa ce este gata, ii adaugam ce vrem noi: fructe si miere  sau, cum îmi place mie cel mai mult : cacao, scortisoara, zahăr brun si ciocolata neagră.



Nu-i asa ca este simplu? E deasemenea satios si puteți merge împăcati la job dupa un asa mic dejun:)

V-am atasat si un link care va spune mai multe despre minunatul ovaz. Extraordinar si pentru diversificare.

Smile,S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu