Ingrediente:
•230 g ciocolata neagră (70%)
•60 g unt
•3 oua
•100 g zahăr
•230 g faina
•1 buc. pastaie de vanilie
•1 lgt praf de copt
•putina sare
•zahăr pudra din comerț si zahăr tos
Topim ciocolata pe baie de aburi, adăugăm untul si amestecam.
Acum putem pune pastaie de vanilie (miezul)
Mixam ouăle cu zaharul si praful de sare pana obținem o spuma.
Adăugăm ciocolata si amestecam bine.
Aluatul se da la frigider cât mai mult (eu l-am lăsat 3 ore)Pregătim un vas cu zahăr tos si unul cu zahăr pudra. Cu ajutorul unei lingurițe luam din aluat si formam bilute pe care le dam prin zaharul tos, iar apoi prin cel pudra.
Si le băgam la cuptor la 170 de grade preț de 9-10 min.
Nu mai mult!
Dupa ce sunt gata le lăsam putin in tava.
Gataaaa:)
Pentru weekend!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu