15 august, 2014

Biscuiți de ciocolata (chocolate crinkles)

Biscuiții aceștia i-am mâncat prima data la botezul uneia dintre fetite si nu ma puteam opri mai ales ca sunt din ciocolata, nu sunt crocanti ci din contra au interiorul moale.






Ingrediente: 

•230 g ciocolata neagră (70%)
•60 g unt 
•3 oua 
•100 g zahăr 
•230 g faina 
•1 buc. pastaie de vanilie 
•1 lgt praf de copt 
•putina sare 
•zahăr pudra din comerț si zahăr tos 


Topim ciocolata pe baie de aburi, adăugăm untul si amestecam.
Acum putem pune pastaie de vanilie (miezul) 




Mixam ouăle cu zaharul si praful de sare pana obținem o spuma.



Adăugăm ciocolata si amestecam bine.
Faina se amesteca cu praful de copt, adăugăm lingura cu lingura in amestecul de ciocolata.



Aluatul se da la frigider cât mai mult (eu l-am lăsat 3 ore)

Pregătim un vas cu zahăr tos si unul cu zahăr pudra. Cu ajutorul unei lingurițe luam din aluat si formam bilute pe care le dam prin zaharul tos, iar apoi prin cel pudra.


Le așezam intr-o tava cu hârtie de copt


Si le băgam la cuptor la 170 de grade preț de 9-10 min. 
Nu mai mult!
Dupa ce sunt gata le lăsam putin in tava. 






(Micul intrus)

Gataaaa:) 
Pentru weekend!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu