29 septembrie, 2014

Orez cremos cu lapte

Unul dintre preferatele noastre este orezul cu lapte.

 Este potrivit pentru toți membrii familiei si te scapă de o grija la micul dejun sau chiar ca si desert pentru cei mici.

Cum il facem cremos? 



Fierbem întâi laptele cu putina sare si apoi adaugam orezul, o ceașcă pentru cafea in aproximativ 1l de lapte. 

Lasam sa fiarbă împreuna la foc mediu si amestecam între timp. 

Observam ca își schimba textura si atunci putem adauga si o lingura de miere si chiar extract de vanilie. 

Gustam, si daca orezul este fiert putem opri focul chiar daca nu este absorbit tot laptele, se va absorbi între timp. 

Astazi am preferat Migdalele care merg perfect cu scortisoara, mierea, pentru gustul dulce si afinele pentru gustul acrisor. 


Pofta buna, vouă si celor mici! 


Smile, S. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu